NJOY Makelaar

Over ons


Welkom bij NJOY Makelaar! Ik ben Mellanie Flantua, een gedreven zelfstandig ondernemer met een diepgewortelde passie voor vastgoed. Na jarenlang met toewijding actief te zijn geweest in de zakelijke vastgoedbranche, heb ik in 2023 de gewaagde stap gezet om mijn carrière voort te zetten in de betoverende wereld van woningmakelaardij.

Bij NJOY Makelaar geloof ik in de kracht van persoonlijkheid en toewijding. Mijn beslissing om de overstap te maken naar de woningbranche werd mede ingegeven door mijn sterke verlangen om een persoonlijke touch toe te voegen aan de vastgoedervaring. Het is mijn missie om niet alleen huizen te verkopen of te verhuren, maar om samen met jou een uniek verhaal te schrijven dat past bij jouw wensen en dromen.

De naam ‘NJOY’ heeft een bijzondere betekenis voor mij, aangezien het is afgeleid van de namen van mijn dierbaren. De letters vormen een samensmelting van de naam van mijn dochter, Noa Joy. Haar vreugde en levendigheid inspireren me om elke stap in het vastgoedproces met enthousiasme te benaderen en ervoor te zorgen dat elke ervaring bij NJOY Makelaar een positieve en memorabele is.

Met veel passie en plezier streef ik ernaar om jouw vastgoeddoelen te realiseren. Of je nu op zoek bent naar je droomhuis, je huidige woning wilt verkopen of een investeringsmogelijkheid zoekt, bij NJOY Makelaar ben je aan het juiste adres. Samen creëren we niet alleen transacties, maar ook relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen, integriteit en tevredenheid.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan jouw vastgoedavontuur.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks